+

Lazacdarabok (Salmo salar) bőrrel és csontokkal a saját levében és főzetében 200g

Lazacdarabok (Salmo salar) bőrrel és csontokkal a saját levében és főzetében 200g
  • Cikkszám: 3108381 500 Ft7 500 Ft / kgВ наличии.Súly: 0.25 kg
db
Kosárba

Termékleírás

Lazacdarabok (Salmo salar) bőrrel és csontokkal a saját levében és főzetében 200g

Összetevők:ATLANTI LAZAC (SALMO SALAR) 83%, só.
Tárolás:Hűvös ,száraz helyen. Felbontás után hűtve tárolandó, 24 órán belül fogyasztandó.
Halászati terület:Norvégia
Lettországban gyártva norvég lazacból
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia:778kJ/186kcal, zsír:11,6g, ebből telített 2,3g, Szénhidrát:0,0g ebből cukor 0,0g, fehérje:20,5g, só:0,99g
Minőségmegőrzési idő: lásd az eredeti címkén

Egyéb adatok

GyártóBering
Származási országLitvánia

Kapcsolódó termékek

Lazac a saját levében 200g
В наличии.

Lazac a saját levében 200g

1 840 Ft

9 200 Ft / kg

Kosárba
Részletek

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Melyik női név: Péter, Gyöngyi vagy Károly?

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.