Lazac (bőrrel, csonttal) a saját levében 200g
Összetevők:ATLANTI LAZAC (SALMO SALAR) 83%, só.
Tárolás:Hűvös ,száraz helyen. Felbontás után hűtve tárolandó, 24 órán belül fogyasztandó.
Halászati terület:Norvégia
Lettországban gyártva norvég lazacból
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia:778kJ/186kcal, zsír:11,6g, ebből telített 2,3g, Szénhidrát:0,0g ebből cukor 0,0g, fehérje:20,5g, só:0,99g
Minőségmegőrzési idő: lásd az eredeti címkén
Információ
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.