Mustárpor-fűszer 200g
Elkészítési javaslat:Kb 20g cukrot és 9g sót feloldunk 200ml meleg vízben és felforraljuk.
A keveréket kb 60C-ra hűtjük, eközben 100g mustárport kimérünk egy tálba és alaposan kikeverjük a keverékkel. Hozzáadunk 15ml növényi olajat, 7ml ecetet és ízlés szerint fűszereket (babérlevelet, borsot). A masszát alaposan kikeverjük és 24 órát meleg helyen állni hagyjuk. A kész mustárt lehűtjük
Tárolás max:+24 C-ig.
Gyártva: Ukrajna
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia:1700kJ/404kcal, zsír:14,2g, ebből telített 7,2g, Szénhidrát:33,1g ebből cukor 6,6g, fehérje:3,6g, só:0,025g
Minőségmegőrzési idő: lásd az eredeti címkén
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.