Lazac (Salmo salar), só, füst.
Nl 6114 EG
A hideg füstölt lazac hasa friss lazac hasából készült csemege. A hidegfüstölés megőrzi a hal finom ízét és aromáját, és kellemes füstösséget kölcsönöz neki.
A hidegen füstölt lazac hasa lédús textúrájú és gazdag húsízű. Tökéletesen illik a legkülönbözőbb ételekhez - az előételektől és szendvicsektől kezdve a salátákon át a meleg ételekig. Használhatja tekercsek, sushi, pizza készítéséhez, vagy egyszerűen felszeletelheti és tálalhatja tálalótálon, különlegességként.
A hidegen füstölt lazacbél gazdag forrása az olyan hasznos tápanyagoknak, mint a kiváló minőségű fehérjék, az esszenciális omega-3 zsírsavak, a D- és B12-vitamin, valamint az ásványi anyagok, köztük a jód és a szelén. Antioxidánsokat is tartalmaznak, amelyek segítenek megvédeni a szervezetet a káros szabad gyökökkel szemben.
A hidegen füstölt lazachasábok tökéletes választás a minőséget és az ízeket értékelő halrajongók és ínyencek számára.
Gyártó | Zar |
Származási ország | Hollandia |
750 Ft
20 833 Ft / kg
Információ
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.